جستجو در مطالب سایت باربری

اسباب کشی موضوعی است که همه ما در طول زندگیمان بالاخره زمانی با آن مواجه خواهیم شد ، حال این که بعضی هایمان بیشتر و بعضی ها کمتر . اما با این وجود نکته ی قابل توجه و بارز در مورد اسباب کشی این است که اکثر ما تا اسمی از آن به وسط می آید بخاطر سختی های کار ناله مان به هوا می رود و دچار استرس میشویم . حال سوالی که پیش می آید این است که چاره کار چیست ؟! چه باید کرد تا انجام امر مشقت بار و استرس آور اسباب کشی مقداری هم که شده برای مان سهل شود ؟!

asbab keshi 1

نکات کلیدی برای اسباب کشی آسان تر :

1) اولین مرحله از کار را اینطور شروع کنید ، لیستی از تمامی کار هایی که طی اسباب کشی باید انجام شود را به ترتیب اهمیت اولویت بندی کرده و به صورت مکتوب بنویسید.

2) حالا شما از کار هایی که باید انجام شود آگاهی کامل دارید و نوبت این است که ببینید برای بسته بندی لوازمتان به چه وسایلی نیاز دارید ؛ مثلا : جعبه (اما نه هر جعبه ای !!) جعبه های ضخیم و مقوایی که توانایی تحمل وزن بار ها را داشته باشد با سایز های متفاوت ، طناب ، پارچه برای پیچیدن دور وسایلی مثل : رخت خواب یا لباس ها ، چسب نواری پهن و محکم ، منگنه ، برچسب و ماژِک برای این که اطلاعات وسایل داخل جعبه را روی آن ها دقیق یادداشت کنید (تا زمان باز کردن وسایل دچار مشکل نشوید) ، روزنامه باطله ، پلاستیک های حباب دار برای ظرف ها و وسایل شکستنی .

3) قبل از بسته بندی وسیله ها آن ها را تمیز کند و بشویید البته برای وسایلی مثل ظرف های مصرفی تان تنها این یک بار کفایت نمی کند و بعد از باز کردن وسایل در مکان جدید هم باید مجدادا به خوبی شست و شو شوند .

4) برای بسته بندی کردن لوازم شکستنی تان اگر جعبه های کارخانه ایشان را نگه داشته اید هنوز ، ابتدا آن ها را داخل پلاستیک های حباب دارد بگذارید و بعد داخل جعبه خودشان و در صورت نداشتن جعبه های اصلی خودشان ، باید بسته بندی تان محکمتر باشد ، ابتدا هر یک از وسایل یا ظروف را به صورت جداگانه داخل روزنامه بپیچید سپس داخل پلاستیک حباب دار قرار دهید در مرحله نهایی هم آن ها را با دقت کنار یکدیگر در جعبه ی بزرگی قرار دهید .

5) نکته ای که در این قسمت به شما میگوییم نکته ی بسیار مهمی است ؛ شما باید قبل از استفاده از هر کدام از جعبه ها از محکم بودن مقوای خود جعبه و همچنین اتصالاتش کاملا مطمئن شوید تا خدای نکرده زمان جابه جایی ، جعبه ها پاره نشوند و مشکلی برای وسایلتان پیش نیاید.

6) وسایل ریز و کوچک شکستنی را لا به لای پارچه و روزنامه بپیچید و آن ها را به جای جعبه داخل ظروف پلاستیکی در دار آشپزخانه تان قرار دهید.

7) وقتی میخواهید وسایل را درون جعبه ای بچینید خصوصا جعبه های مقوایی نکته ی بسیار مهم این است که : به وزن بار هایتان و همچنین میزان تحمل جعبه توجه کامل کنید تا در زمان جا به جایی مشکلی پیش نیاد (شما برای محکم تر کردن اتصالات جعبه های مقوایی تان میتوانید از چسب کاری آن قسمت ها با چسب پهن استفاده کنید )

8) شما میتوانید برای حمل و نقل راحت تر و همراه با آسودگی خاطر بیشتر از طناب های ضخیم برای استحکام بخشیدن هرچه بیشتر به جعبه هایتان استفاده کنید.

9) بعد از این که کار بسته بندی تان به طور کامل انجام شد ، برای جوگیری از احتمال جا گذاشتن جعبه ها حتما یک دور تعداد آن ها را به صورت دقیق بشمارید.

10) بعد از اتمام چیدمان هر یک از جعبه ها نام تک تک وسایل داخل آن ها را با برچسب و ماژیک روی در جعبه ها بنویسید و در صورتی که وسایل شکستنی داخل جعبه دارید حتما با خط درشت و ماژیک قرمز روی جعبه بنویسید «شکستنی» . حال برای سهولت در انجام کارتان زمان منتقل شدن به خانه جدید و شروع چیدمان وسایل روی جعبه ها به مکانی که به آن تعلق دارند هم اشاره کنید مثلا : وسایل آشپزخانه ، وسایل اتاق خواب .

11) برای بسته بندی فرش هایتان و جلوگیری از کثیف شدن خود فرش و ریشه ها ، ابتدا ریشه های فرش را بین پارچه ای قرار دهید تا دو طرف ریشه داخل پارچه قرار بگیرد بعد از آن فرش را به همراه پارچه ی دیگری لوله کنید ، حال برای اطمینان بیشتر به جهت کثیف نشدن فرشتان میتوانید باز آن را داخل یک پارچه جداگانه بپیچید .

12) برای بسته بندی کشوهای پاتختی و میز آرایش ، داخلشان را به خوبی تمیز کنید ، تمام وسایل را به درستی داخل آن ها بچینید و سپس کشو ها را داخل یک یا دو کیسه زباله (بر حسب اندازه) قرار دهید و به حه اطمینان بیشتردور کیسه را با چسب پهن چسب کاری کنید .

13) همیشه در اسباب کشی ها گوشه های وسائل چوبی بخاطر برخورد با مکان های مختلف در زمان جا به جای بسیار دچار صدمه می شوند ، حال برای جلوگیری از این صدمات و سالم رسیدن این وسائل به مقصد روی زوایای آن ها را به خوبی با پلاستیک حباب دار ، روزنامه و یا حتی پلاستیک ساده میپوشانیم و بعد باز لایه ی دیگری با استفاده از مقوای ضخم به آن اضافه میکنیم و با چسب پهن و محکم ثابتشان میکنیم.

14) نکته ی مهم درباره ی استفاده از چسب های محکم نواری که باید بسیار به آن توجه کنید این است که : نباید بگدارید زمانی که پوشش های حفاظتی را با چسب ها ، محکم میکنید چسب به صورت مستقیم با چوب یا شیشه برخورد داشته باشد .

15) برای جلوگیری کردن از صدمه دیدن رنگ ، پوشش و پایه صندلی ها یا به طور کلی مبلمان از روش پیچیدن روز نامه های باطله ، پارچه و ا پلاستیک به دور این مناطق استفاده کنید

16) درصورتی که مبلمان شما دارای روکش هستند در زمان اساب کشی آن ها را با روک مخصوص شان خوب بپوشانید در غیر این صورت این کار را با استقاده از پارچه های بزرگ انجام دهید و بعد حملشان کنید .

17) برای این که حمل و نقل جعبه ها برای تان راحت تر باشد باید به این نکته توجه داشته باشید که : نباید تمام فضای جعبه را با وسایل سنگین مانند کتاب پر کنید بلکه نیمی از جعبه را با وسایل سنگین و نیم دیگرش را با استفاده از وسایل خرده ریز و سبک پر کنید

18) برای جا به جایی گیاهان خانگی خود که گلدان های کوچک دارند میتوانید از جعبه های چوبی استفاده کنید . گیاهان خود را داخل جعبه بچینید ، داخل خاک هر کدام از گلدان ها چوبی به بلندی قد گیاه درونش فرو کنید و روی گیاه را به وسیله پلاستیک نازکی بپوشانید سپس دور تا دور کیسه را به گلدان چسب بزنید (برای تنفس گیاهان بر روی هر نایلن چند سوراخ ایجاد کنید) ، اما برای حمل گیاهان با گلدان های بزرگ و سنگین کاری جز جابه جایی شان به همان صورت نمی توان انجام داد .

19) لباس های داخل کمدتان را به همراه چوب لباسی هایشان داخل پلاستیکی بزرگ یا وسط یک پارچه تمیز یا ملافه قرار دهید و به خوبی بپیچید تا گرد و خاک نتواند وارد آن شود و در نتیجه باعث کثیف شدنشان.

20) برای بسته بندی لوازم صوتی تصویری ترجیحا تا جایی که ممکن است از جعبه های مخصوص خودشان استفاده کنید اما در غیر این صورت میتوانید از جعبه های دیگری که بسته بندی بسیار محکمی دارند در محل های حساس مثل : شیشه تلوزیون یا مانیتور کامپیوتر استفاده کنید . در صورت امکان بهتر است این گونه و وسائل را با وسیله نقلیه شخصی خودتان حمل کنید

21) اجناس گران قیمت مثل : طلا ، نقره ، پول را نیز تا حد ممکن با وسیله نقلیه شخصی خودتان جا به جا کنید

22) قبل از ورود قطعی خودتان یا وسایلتان برای ساکن شدن در مکان جدید ، آن محل را به صورت کاملا دقیق تمیز و سمپاشی کنید تا از وجود هر نوع آلودگی یا حشره جلوگیری شود.

23) لوازمی که برای روزمره زندگی تان لازمشان دارید یا همان لوازم ضروری زندگیتان مثل : پوشاک ، لوازم بهداشتی و ... را طی اسباب کشی جایی قرار دهید که به راحتی در دسترس تان باشند .

24) اگر سطح کفی محل زندگی جدیدتان ، به وسیله ی موکت پوشیده شده سرتاسر سطح موکت ها را با پلاستیک ضخیمی بپوشانید تا در زمان جا به جایی وسایل کثیف نشود.

25) تمامی وسایل و اثاثیه ای را که از خانه ی قبلی به محل جدید آورده اید از جعبه ها و بسته هایشان بیرون بیاورید و پس از تمیز کردن و پاک کردن گرد و خاک هایشان از آن ها استفاده کنید . جعبه هایی که در محل قبلی سکونتتان حتی دربشان را باز نکرده بودید را هم باز کنید چرا که بهتر است از احتمال ورود حشراتی مثل سوسک و ... در حین اسباب کشی به داخل بسته هایشان مطمئن شوید و سپس به مکان جدیدی که برای قرار گرفتنشان انتخاب کرده اید منتقل کنید

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد

برخی از مطالب سایت

اتوبار در رویان - اتوبار رویان - اتوبار تندربار رویان مطمئن ترین اتوبار در رویان - اتوبار در رویان همراه با اتوبار تندربار رویان - اتوبار در رویان -...
باربری در نوشهر - باربری نوشهر - اتوبار در نوشهر - اتوبار نوشهر - باربری کوثربار در نوشهر - باربری در نوشهر همراه با باربری کوثربار نوشهر - اتوبار کوثربار...
اتوبار باربری شهریار اندیشه: حمل بار و اثاثیه در تهران و حومه اتوبار باربری شهریار اندیشه حمل بار اثاث منزل جهیزیه عروس لوازم اداری تجاری و غیره با با...
باربری وردآورد - شرکت البرز بار غرب در غرب تهران   البرز بار غرب بهترین و معتبرترین شرکت باربری و حمل و نقل اثاثیه منزل در محدوده وردآورد میباشد و...

حذف آگهی از سایت

برای حذف آگهی تان از سایت، با همان شماره های که در سایت آگهی ثبت کرده اید، عدد 2 (متن پیامک فقط عدد 2 باشد) به شماره 50002691821 پیامک بفرستید و یا با شماره 09121943801 امیر علیپور تماس بگیرید.

logo-samandehi

تلگرام باربریاینستاگرام باربریفیسبوک نقاشی ساختمانآپارات باربریگوگل پلاس نقاشی ساختمانبرنامه اندروید باربری